lauantai 9. maaliskuuta 2013

Omat printit

Tässä mun omia printtejä. Ja lisää on seuraavien viikkojen aikana tulossa!


 
KEINUTUOLIT



 





 
 
                                                                     


                                                                       Kelkka
 
Potkukelkka
 
 
 
 
 
Pandat
 
 
 
 
 
 
 
 
Pelargoonit
 
 

 

Puolukat
 
 
 
 

Vadelmat
 
 
 

Viinimarjat
 
 

Apilankukka
 
 
 

Kuusenneulaset
 
 
 
 
 Astioita
 
 
 
 
 
PUUUUT
 
 

 



 
 
 
 



 


 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
MARISKOOLI
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
  


Linnut


Pullukat linnut




 



                                                         Purnukat-kuosi
Aion tehdä tästä kuosista ainakin keittiöpyyhkeitä, ehkä pannulappuja...jotain keittiiöön sopivia tuotteita...... ja iloisen värisiä tietenkin! ensviikolla kun saan seulan valmiiksi ni voinkin sitten jo painaa kankaalle!







 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Purnukat on kivoja! Ja pullukat linnut suloisia..

    VastaaPoista
  2. Printit on hienoja & on kiva kun niitä on kokeiltu erivärisinä. Linnut on söpöjä (: !

    -Sara

    VastaaPoista
  3. Parhaita näistä on mun mielestä keinutuolit ja kelkat. Keinutuolit on naivistisia, joten niihin voisin sopia kirkkaat värit. Entä jos teet keinutuolien viivoihin vielä esim. illustratorilla pattern swatchilla fillin jollain toisella kuviolla?

    Pandat ei ole mun mielestä yhtä vahvoilla. Vähintäänkin tuo kaulojen avonaisuus pitäisi korjata jotenkin. Jos lisäät aihetta niin pandat voisi toimia jonkun jatkuvan raportin osana, mutta ne tarvitsevat paljon elementtejä kavereikseen ennen kuin se toimisi. Oikeanpuoleinen panda on minusta myös vahvempi kuin vasemmanpuoleinen, mutta mitä mieltä sinä olet?

    Pelargonia on tosi perinteisen oloinen viivaprintti, ja sillä on minun mielestäni paljon mahdollisuuksia. Olitkin niitä jo tutkinut toistamalla kuviota ja manipuloimalla sen kokoa. Jos vielä värität sitä niin mitä sitten tapahtuu? Saisit ainakin aika helposti toistuvan raportin.

    Ja voisit lisätä siihen vielä jotain yllättävää ja vaikka värikästäkin Vrt esim: http://society6.com/product/Hide-and-Seek-Viy_Print

    Entä jos sekoitat marjakuvioita yhdeksi printiksi? Esim. puolukoita ja vadelmia, tai sekaan vielä apilankukat? Lisää väriä kaipaisin myös, uusia sommitteluita.

    Olet tosi hyvä tekemään tietokoneella sommittelukokeiluita joten tätä vahvuuttasi sun kannattaa käyttää.

    Puuprintti ja purnukkaprintti on sulla hyvällä mallilla jo valmistumassa tuotteiksi niin en sano niistä mitään, mutta voisit päivittää blogiin myös painamisen edistymisestä. Prosessikuvia myös kiitos! :)

    Mariskoolin käyttämisen suhteen olen epäileväinen, mahtaako suuri konserni tykätä huonoa. Sinun kannattaa vähintään nimetä printti joksikin yksinkertaiseksi kuten "Maljakoksi" tai "Kulhoksi" ja ehkä muuttaa sitä hieman. Kopiosuoja-asiat saattavat iskeä niskaan yllättävistäkin paikoista.

    Tuo art nouveau/kukka/lyyra-aihe ja kukkaköynnöskuva muistuttavat minua 1700-lukulaisista tapeteista. Oletko katsonut meidän koululla olevaa kirjaa Kretongista printtiin? Siellä on myös Tapettikirja. Voisit mahdollisesti yhdistää nuo kaksi, koska lyyrakuvio on niin ryhdikäs että nuo vapaammat kukat voisivat tuoda kuvioon lisää ilmaa. Siinä sulla olisi kertaheitolla ja tosi pienellä vaivalla metrikangas.

    Toivon myös että käytät tuota lintujen unipuu-kuvaa johonkin!

    Tässä postauksessa on niin paljon kuvia ja asiaa että tuli hirveän paljon sanottavaa yhdellä kertaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos piiiiiiiiitkästä kommentistasi:D
    Printeistä (pelargonia, marjat, ym.)saisi tehtyä monen värisiä ja erilaisia sekoituksia ja kokeiluita ja raportteja yms....... mutta en oo ehtinyt vielä tehdä kaikista kaikkea :D ja keinutuoleja voisi kyllä kehittää. Kiitos vinkeistä!
    Ja nuo tapetti-kukat on munkin mielestä just tapettimaisia ja alunperinkin suunnittelin niitä tapeteiksi.. mutta niiden yhdistäminen yhdeksi tapetiksi voisi olla hyvä idea!!

    VastaaPoista