maanantai 4. maaliskuuta 2013

Muovo

   

http://www.muovo.fi                                         http://www.muovoshop.com/

Muovo on helsinkiläinen designyritys, joka suunnittelee kuoseja ja tuotteita yritysasiakkaille ympäri maailmaa. Muovolla on myös oma tuotemallisto. Suurin osa tuotteista valmistetaan suomessa.
Muovo on perustettu vuonna 2009 Sanna Lehden ja Anni Kääriän intohimosta muotoiluun ja unelmasta perustaa oma designyritys.
He ovat suunnitelleet mm. iPhoneen uudet kuoret jotka julkistettiin vuonna 2012 sekä Naantalin kaupungille oman kuosin vuonna 2010 joista valmistettiin paperikasseja ja muistikirjoja.
Muovon tuotteita voi ostaa verkkokaupasta sekä jälleenmyyjien liikkeistä niin suomesta kuin ulkomailtakin.


iPhone-kuoret     Lab.C
Musta       Vihreä    Musta   Aqua
Keltainen       Aqua        Musta      Stripes- ja Blocks-tyynyt, Blocks-serigrafia ja Triangle-lattiatyyny.
            

Muovon lattiatyynyt     Muovon lattiatyynyt

Suunnittelijat    
Muovon suunnittelijat ja perustajat Sanna Lehti ja Anni Kääriä



2 kommenttia:

  1. Ja sit mä olisin kysynyt, kun nämä Muovon jutut on tosi geometrisia ja aika yksinkertaisia tai kaikki suht samanlaisia, että jos sä uudistaisit Muovon tuotemaailmaa niin mitä lisäisit siihen? (tai ottaisit pois? Mun mielestä noissa on niin vähän elementtejä että olis hankala ottaa pois mitään mutta ehkä olet mun kanssa eri mieltä?)

    VastaaPoista
  2. En osaisi lisätä tuotteisiin oikein mitään .....enkä ottaa poiskaan, tietysti värimaailmaa vaihtamalla/muokkaamalla saisi uutta ilmettä. Tuotteet geometrisuudellaan sopivat kaikki yhteen ja tekevät niistä ehjän, yhtenäisen konseptin.

    VastaaPoista